ANNOUNCEMENT for KK

Test Venue:

Building of PPIB (Pusat Penataran Ilmu dan Bahasa), UMS (Universiti Malaysia Sabah)

Location map Link: <u>https://maps.app.goo.gl/PVrUF1HpSFcA4jiz6</u>

Test room for each examinee will be posted in Foyer of PPIB on the Test Day.

Time Schedule:

| N1 | 受験者集合時間 Designated time for assembling | 言語知識(文字 • 語彙 • 文法) • 読解 Language Knowledge(Vocabulary/Grammar)&Reading | | 聴 解 Listening |
|----|--|---|---|---------------------------------|
| | 14:00 | 14:30 ~ 16:20 (110 分/minutes) | | 17:00 ~ 17:55 (55 分/minutes) |
| N2 | 受験者集合時間 Designated time for assembling | 言語知識(文字・語彙・文法)・読解 Language Knowledge(Vocabulary/Grammar)&Reading | | 聴 解 Listening |
| | 9:00 | 9:30 ~ 11:15 (105 分/minutes) | | 12:00 ~ 12:50 (50 分/minutes) |
| N3 | 受験者集合時間 Designated time for assembling | 言語知識(文字・語彙) Language Knowledge (Vocabulary) | 言語知識(文法)・読解 Language Knowledge (Grammar)&Reading | 聴 解 Listening |
| | 14:00 | 14:30 ~ 15:00 (30 分/minutes) | 15:25 ~ 16:35 (70 分/minutes) | 17:00 ~ 17:40 (40 分/minutes) |
| N4 | 受験者集合時間 Designated time for assembling | 言語知識(文字・語彙) Language Knowledge (Vocabulary) | 言語知識 (文法) • 読解 Language Knowledge (Grammar)&Reading | 聴 解 Listening |
| | 14:00 | 14:30 ~ 14:55 (<u>25</u> 分/minutes) | 15:25 ~ 16:20 (<u>55</u> 分/minutes) | 17:00 ~ 17:35 (35 分/minutes) |
| N5 | 受験者集合時間 Designated time for assembling | 言語知識(文字•語彙) Language Knowledge (Vocabulary) | 言語知識 (文法) • 読解 Language Knowledge (Grammar)&Reading | 聴 解 Listening |
| | 9:00 | 9:30 ~ 9:50 (<u>20</u> 分/minutes) | 10:20 ~ 11:00 (<u>40</u> 分/minutes) | 12:00 ~ 12:30 (30 分/minutes) |

Please don't forget to bring your IC/Passport (that you registered as identification number).